Som en del i utmärkelsen Det Stora Tectylpriset ingår, bland mycket annat, av gammal tradition en flaska Jack Daniels. För er som inte är väl förtrogna med rockbranschen, dess vanor och kultur kan nämnas att Jack Daniels är för oss vad sportdryck är för en Curlingatlet eller vad blåbärssoppan är för en Vasaloppsåkare. Helt enkelt rockstjärnors dryck för att hålla en god vätske- och annan balans på långa, heta och dammiga turnéer.Årets Stora Tectylpris tillföll som bekant Jacke Sjödin. Ett val som många tillskyndade och tyckte var mycket väl igenomtänkt. Pressmeddelandet om denna tilldragelse på Facebook har hittills beskådats av nästan 5 300 personer och alla drygt femtio kommentarer, med ett enda undantag, har varit mycket positiva. För att travestera en vanlig kommentar i samband med mellon skulle man kunna säga att ”rätt låt vann”.I och med att Tectyl är en storkund hos Jack Daniels Destillery i Lynchburg, Tennesse, var det inga större problem att få dem att göra en specialversion av den legendariska flaskan. Detta för att bättre anpassa den till årets Stora Tectylprispristagare.Den observante kommer notera anpassningen på bifogade bild!