Cirka två GT för sent dök basisten upp. Danne sladdade upp på Skiöldsbergsklippan med sin fyrtiofem år gamla Honda 750. En storstilad entré. Helt klädd i läder, som sig bör när man är rockstjärna.

Vad beträffar övriga bandmedlemmars försprång på GT-fronten kan nämnas att Danne snabbt kom i kapp. Vilket länder honom till heder. Angående fördrinken kan nämnas att Tomas, som tillhör den mycket exklusiva gruppen glutenintoleranta rockstjärnor, serverades GGT i stället. Glutenfri gin och tonic således. Förutom denna intolerans betraktas Tomas som en tämligen tolerant person.

Efter det rikliga fördrinkandet var det dags för själva middagen, som kvällens värd själv lagat. På bifogade bild befann sig värden bakom kameran. Helt i linje med hans diskreta, anspråkslösa och lågprofilerade apparition i övrigt. När vi satte oss till bords hade redan en trevlig stämning infunnit sig. Och stämningen blev bara bättre och bättre under kvällen. I det behagligt tilltagande ruset bubblade minnen och anekdoter upp från de nitton år Hasse Burvall hållit takten i Tectyl. Vi var rörande överens om det outgrundliga i tidens hastiga gång. I övrigt även ense om att det varit nitton riktigt bra år tillsammans, även om ingen av oss kunde intellektuellt omfatta hur de kunde passera så snabbt.

När atmosfären stod på topp skildes vi åt. Vemodet blandades med tacksamhet över alla ljusa minnen dessa nitton år med Hasse hade genererat. Dem tar vi med oss in i den som alltid ovissa framtiden.

Tack Hasse!