Hela Tectyls omfattande turnémaskineri har nu stått stilla i två månader. Roddare, ljudtekniker, Tectylbaletten, sminköser, massöser, hattmodister, koreografer, chaffisar, livvakter och skyddsombud har permitterats. Utmed de vägar där våra turneer skulle ha rullat fram sitter besvikna fans och gruppisar isolerade. Till och med Tectylakademien ligger lågt. Således fortgår inte arbetet med att nominera kandidater till Stora Tectylpriset 2020 som planerat. Vår ambition är dock att även detta år, precis som alla föregående år då detta anrika pris delats ut, hitta den värdigaste av värdiga. Vill makterna oss väl delas detta ut vid Tectyls spelning på Katalin 24 oktober.

Om pesten mojnar, vilket vi alla vill, så kör vi även en PUB-spelning på Katalin 24 juli. Förra årets vinnare av Stora Tectylpriset, Katalin Vargas, lär behöva lite gäster till sitt eminenta etablissemang. Kom, och stötta alla de entreprenörer som håller kulturen vid liv. Utan levande musik och annan kultur vore livet pest.

Till alla de som som vet att uppskatta god rock och alla som har den goda smaken att se kvaliteterna i Tectyl; må hälsan stå er bi.

Rock´n roll will never die. No f-ing virus can kill it.

Tectyl