Vi måste kanske ändå erkänna att stjärnorna i Tectyl blev något förvånade när biljetterna till spelningen, tillsammans med 60s tribute, drog fullt hus – och mer där till. Det blev helt enkelt utsålt. Biljetterna tog slut.
Känslan att kliva upp på scenen, 24 november 2018, och titta ut över ett hav av glada människor är svår att beskriva. Lokalen, som rymmer drygt fyra hundra personer, var knökfull. Stämningen på topp och dansen – nedanför scenen – var vild och vacker.

Spelningen gick kanon och gensvaret alldeles lysande. Det hela avslutades med några låtar tillsammans med rockrävarna i 60s tribute. Svettiga och trötta, men mycket nöjda, klev Tectylerna av scenen fram mot småtimmarna.

En liten extra krydda, eller vad man nu skall kalla det, var att Mikael Rickfors – som skulle lira samma kväll på Interpool – ställde in spelningen på grund av klen biljettförsäljning.