Alla faller, till och med braller

Det är väl allom känt att dandysarna i Tectyl charmar allt i sin väg. Inte sällan så till den milda grad att plagg faller för deras fötter. Inte bara de täcka liven tappar kläder, så även de otäcka och de alltmer frekventa hennarna. I längden lite tröttsamt då turnebussen ofta ser ut som en klädinsamlingstransport från UFF när vi kommit en bit på väg. På scenerna, världen över, snubblar stjärnorna allt som oftast på diverse plagg såsom trosor, stödstrumpor, mamelucker, livstycken, gabardinkostymer, gördlar och kamelhårsulstrar.

Att denna outgrundliga, men fullt förståeliga, avklädningreflex även verkar på bandet själva, syns tydligt på denna bild. Vän av ordning frågar sig kanske hur detta kan ske mot bakgrund av att samtliga adonisar i bandet är begåvade med getingmidjor och knoppändor. Bara rumporna i sig borde borga för att latexjeansen stannar uppe. Man anar då vilka krafter boysen släpper loss med sin blotta närvaro.

Osedvanligt flamsiga och tramsiga står dock även de, som synes, med byxorna nere. Läge för pingvingång måhända.

Skarpsynta betraktare spanar säkert in basistens rakade ben. Det stämmer; varje vecka vaxar han lår, knän och vader. Allt i avsikt att minska luftmotståndet. Föga båtar detta dock hastigheten i hans strängaspel. Möjligen borde man istället raka hans Hagströmsbas.

För Skuttynglingens del är väl detta med nakna ben mer ett normaltillstånd. Bar underkropp var, i hans hembygd, snarare regel än undantag under uppväxten, till dess man var relativt könsmogen.