För inte länge sedan, skulle tro ett par veckor, fick vi erbjudande om att spela på Finlandspendeln, Silja galaxy. Spontant så lät det väl intressant. Tanken på att spela för festsugna kryssare med en sak i sikte -att ha lattjo – var i sig lockande. Vid närmare studie visade det sig att spelningen var fem om dagen (á 45 minuter), tre dagar i rad. Tuffa puckar, vilket man i och för sig får räkna med i branschen. Det hela skulle dessutom ske på stora scenen, vilken verkligen är stor. Väldigt stor scen och himla stor lokal. Inga problem. När bokaren blev varse att vi bara var fyra i bandet svalnade hans intresse. Ingen balett, ingen kör, ingen blåssektion. Bara rock´n roll. Hur som, fram mot vårkanten så är det nog ändå troligt att det blir en spelning. Men, då förhoppningsvis på den lilla scenen, inför en rockpublik. Det passar nog ändå Tectyl bättre.