Bandets kostymör, koreograf och omvärldsspanare har övervarit Svansjön sistlidna torsdag. Väl tillbaka på bandkontoret har nu följande utvecklingskoncept tagits fram:

Basisten, som med tiden har blivit tämligen het, förses med utsvängd kråsbalettkjol. Därmed blottas de inte sällan rakade och skulpturala benen. Knoppändan accentueras därmed och juxtapositioneras av den på motsatta sidan av kroppen alltmer aerodynamiska buken. En bra balans skapas som dessutom bidrar till hållbarhetsarbetet, då basistens cw- värde har sjunkit i takt med ökad rondör.

Den skutt-unge kompgitarristen utrustas med tätt sittande kroppsnära trikåbyxor, med liten kalsongkasse för paketet. Snyggt, rockigt och dessutom praktiskt då han kan förvara stämapparaten, extraplektrum och reservsträngar med mera i detta utrymme. Färg: pastellvita eller möjligen hudfärgade, d v s någonstans mellan skär och rosa.

Trummisen kan göra sig av med bastrummepedalen. Detta efter att han försetts med tåhätteskor, med bandsnörning till knäna. Med dessa praktiska och nätta skodon kan han tåfjutta fram takten på baskaggen. Bedömningen är också att han med detta persedelskifte blir något mer “på tåna” överlag.

Nästa steg i konceptualiseringsarbetet, efter det att sologitarristen fått en vänligt sinnad svan strategiskt placerad i sin scenkostym, blir att svanmärka hela bandet.