Orkesterns kulturkonsulent var här för leden på studieresa i västerled. Ett av de något svävande syftena som redovisades för att motivera en bandgagefinansierad resa tvärs över pölen var att konsulenten skulle leta reda på var rockens rötter egentligen befanns sig. På ovanstående bild ser vi självaste KK bredvid vad han till en början antog skulle kunna vara en eller flera av rockrötterna. Vid närmare rotande visade det sig bara vara ett vanligt, fast ovanligt, träd (Banyan). Som synes är KK vid tillfället iklädd A Young-influerade kortbyxor, väl sträckta tubsockor i sommarsvart samt ett par fotriktiga Lloydpjuck. Letandet efter de egentliga rötterna lär fortsätta. Konsulenten meddelade vid hemkomsten till fostervattnen att han på intet sätt givit upp, men att det skulle komma att krävas fler tjänsteresor till det stora landet i väster. “Ett skitjobb, men någon måste ju ändå göra det”, som konsulenten avslutade intervjun med att besviket utgjuta.