Tectyls beryktade sångare och gitarrist, Stenne Claptonsson – som han kallas i vissa kretsar – avser inom kort åka till Afrika. Närmare bestämt till Ma Rock o. Ännu närmare bestämt till Casablanca. Syftet är givetvis högst seriöst och direkt relaterat till Tectyls musikaliska utveckling. Avsikten är att insupa bland annat den berberska musikens innersta väsen. Ta del av landets toner och rytmer för att se (och höra) vad som som kan finnas av värde. Influenser att ta med sig hem till rep-lokalen och ympa in i de övriga bandmedlemmarna.
Ett tufft jobb, ja visst. Men, vad gör man inte för konsten? Att lida och försaka är en del i att vara rockstjärna. Det hör helt enkelt till. Det är endast genom lidande man utvecklas.

Ett skitjobb, men – som man plägar säga – “någon måste göra det”.

Återkommer på Sveriges mest obesökta blogg och rapporterar om resan.

Wenn jemand eine reise tut, so kann er was erzählen.

Sten