Efter ett sagolikt flyt med att hitta en värdig ersättare till den sympatiske och skickliga gitarristen Göran Fornbrandt är vi nu starkt på gång igen. Det tog bara ett par veckor innan vi hade den trevlige ynglingen Tomas Bernström på plats i rep-lokalen. Vi konstaterade redan efter att par provspelningar att det kändes helt rätt, både musikaliskt och socialt. Nu, några månader senare, är vi på banan igen och har redan repat in cirkus 25 låtar. Tomas har också föreslagit några nya och därmed förnyar vi vår repertoar. Vi är ett gjutet rockband igen, redo för turnélivets hårda villkor. Redo att åter ta publiken med storm och utsättas för oförblommerad beundran och åtrå.
Vår logistikadministratör, basisten Dan Fagerlund, har dessutom köpt en 26 år gammal Dodge Ram, modell större. Skinande blank, och som i nyskick, blir den perfekt för våra turnéer.
Vulgär, törstig, mullrande, kraftfull, väderbiten och allt annat än PK. Precis som TECTYL med andra ord.
Nu äger vi!