Det är ett par år sedan den traditionella Tectylfesten gick av stapeln senast. Festen då musik och goda vänner blandas till angenäm styrka och smak. Kvällen då man träffar gamla bekanta från Uppsala. Vänner man kanske såg senast på, ja just det, en tidigare Tectylfest.

Första Tectylfesten arrangerades 1988, närmare bestämt på UIF-parken i Graneberg. Ett tämligen kalvigt Tectyl levererade en smula rå rock. Sedan dess har vi genomfört Tectylfester i olika former och i olika lokaler, i stort sett varje år. En blå tråd har dock varit att det skall vara en fest för vänner. En fest då man slappnar av och lirar för polare med polare. Tillbakalutat men ändå på tårna. Avspänt men ändå tätt och tänt.

Det känns därför härligt att kunna informera om att nästa Tectylfest nu är på gång.

Den 15:e oktober 19.00 slår vi upp dörrarna på Karlsson kök, Bergsbrunnagatan 6. I år är gästbandet inga mindre än det famösa kvinnobandet Kattestroferna. Som vanligt håller vi en låg ekonomisk profil (Tectylfesterna har aldrig arrangerats i profitsyfte). Vi klår av våra kära gäster en ynka hundring i dörren. För detta får man en bira eller ett glas vin, tilltugg, schyssta priser på mat och dryck, en trevlig centralt belägen lokal, överdrivet trevliga gäster och musik som får dig att dansa natten lång. Vi får lite pengar över till hyra av prylar och dörrvakt med mera.

Vi ses således på Karlssons den femtonde. Det ska bli kul att se dig igen, käre vän och musikälskare.

Gamle Neil brukade säga att rosten aldrig sover, det gör inte Tectyl heller.

Låt oss rocka loss tillsammans.

Sten