Tectyl sprider sig över den digitala världen som en löpeld. Två tunga låtar, rakt av från repet, med dräglig kvalitet – trots att filmats med en vanlig enkel videokamera, ligger nu på tuben. En till låt på gång. Eget konto på Facebook, en hel del att putsa på men med potential. Till detta vår, vid det här laget, etablerade hemsida www.tectylrock.se.
Till detta skall läggas att vi är till salu på blocket.se.
Vår närvaro på nätet ökar och allt fler får tillfälle att ta del av oss.
Nu kommer förfrågningar om spelningar inte bara från Uppsala och Uppland. Med denna nävaro globalt kommer nu anbud från Mogoliet, Burkina Faso, Buthan, Brunei och Säffle.
Det ser inte bättre ut än att gubbarna får räkna med fler dagar på vägen. Kuskande på turnéer runt klotet kommer att öka. Och i grund och botten är detta inte mer än rätt; varför ska det bara vara Svenskar i Uppsala- och Stockholmstrakten som skall få njuta av våra genuina tolkningar av kontemporära geniers musik. Nej, det är dags att dela med sig till fler, var än i världen dessa törstande öron än må befinna sig.