Ytterligare ett steg mot det slutgiltiga genombrottet tas inom kort, då The Tectyl i repartagen läggs upp på youtube. Råa videoavsnitt direkt från rep-lokalen. En inblick i den något gråare delen av rockstjärnors vardag. Oklippt, oredigerad, naken och äkta rock direkt från källan. Inga filter – bara precis som det är. Filmat med en enkel dogma-videokamera med en mikrofon som är därefter. Trots det anar man äktheten och den genuina musikaliteten i musiken, glädjen och samarbetet mellan medlemmarna och svänget som inte går att ta miste på.
Nu kan snart våra beundrare runt om i hela världen äntligen avnjuta både ljud och bild.
Närhelst det önskar kan de i princip kliva rakt in till oss i repan och vara med.
Det är fansen värda, efter all denna tid de varit med och lojalt stött oss i vår strävan.