Man har visserligen fått viss vana av att vara ett föremål för kvinnornas längtan och trängtan. Gångerna när man stått där i skurar av skabrösa förslag från echaufferade damer nedanför scenen är oräkneliga. Att bli betraktad som ett sexuellt objekt, något man projicerar sina innebrända lustar mot, är således inget nytt för mig. Ett liv som rockstjärna leder till fördragsamhet med objektifieringen. Det är väl så, vare sig man vill eller inte, att man representerar något erotiskt laddat och svåruppnåeligt. Smällar man lärt sig att ta, med tiden. Att tampas med gruppisar har man lärt sig den hårda vägen.
Även om det som regel är en av avigsidorna med livet på vägen så måste man väl ändå, i ärlighetens namn erkänna, att det ibland varit ganska trevligt.

Trots detta fick vår närvaro på blocket.se mig att haja till en smula över hur kommersiell branschen har blivit. Att vara till salu på en nätbutik och auktionshemsida var att ta ytterligare ett steg till.

Till salu: Tectyl. Fyra bättre begagnade musikanter i sina bästa år. Begåvade med musikalitet, god färdighet å relevanta instrument, kunniga i många goda rockklassiker, samspelta och inte helt befriade från estetiska företräden. Garanterar en god och genuin underhållning under flera timmar. Kravmärkt: d v s utan några tillsatser av förinspelat material, lagt på hårddiskar och syntar. Riktigt levande musik, med andra ord.

Nåväl, vi får väl se vilka beställningar annonsen leder till.

Mvh
Sten