På lördag blir det en lite annorlunda spelning. Vi skall spela som ett av åtta band på en konsert där överskottet går till en insamling för Uppsalas uteliggare. På Queen Victorias stora scen skall orkestrarna växeldra med var sitt pass om fyra låtar. Blanda andra kommer Överrock och Jellybellys att medverka. Gäng man stött på genom åren i olika sammanhang. Jellybellys bjöd vi in en gång i tiden på en Tectylfest, närmare bestämt i Tunabergskolonins klubblokal.
Spännande blir det att se, eller rättare sagt höra, om det urval av låtar vi gjort krockar med de andra gängens val. Vi avser köra Let it all go (Healy), Daytripper (Beatles), Where have all the good times gone (Kinks) och slutligen Boys are back in town (Thin Lizzy). En schysst kvartet låtar som sitter som i Greta, om jag får säga det själv. Den musikaliska kemin i gruppen har förädlats under de gångna halvåret och svänget närmar sig riktigt höga höjder. Har vi bara nerver i styr så kommer vi att rocka röv på lördag.

Att rocka för en god sak gör inte saken sämre. Hemska tanke att ha varit uteliggare denna vinter.
Vi ses på QV på lördag! Banden börjar lira vid nioblecket.
Mvh
Sten