Efter viss stiltje inom produktionen av material till vår fan-club har vi nu tagit tag i frågan. Vid senaste repetitionen togs det således en stort antal bilder på stjärnorna i bandet, både individuella och på oss alla i grupp. En välrenommerad fotograf, med många kända artister på sitt samvete, lade ned sin själ i arbetet. Vi ser nu med spänning fram emot resultatet. Nytt fräscht material till hemsidan, kanske något till YouTube.
Inom en snar framtid kommer det genomföras nya studioinspelningar. Många har hört av sig och frågat när det är dags, varför det känns extra roligt att kunna informera om att det kommer rykande nya låtar i smakliga inspelningar mycket snart. Material saknas inte och bandet är bättre än någonsin.
Spanare och rescensenter spekulerar om vad det blir, vissa snackar om att Tectyl nu helhjärtat satsar på Salsa och lägger om helt och fullt till karibisk stil, andra att det nu kommer antikommunistiska titlar som Free the qban people, Rock the Castro, Habana calling out for liberty, Cuba libre, No more Raul.
Vi säger i vanlig ordning ingenting innan vi släpper det nya.
Ni får leva i spänning och ovisshet. Är inte det meningen med livet?