Efter tjugotvå års existens som band har nu bandets marknadsavdelning låtit tillverka en banderoll med vår logotyp på. Under loggan finner man även hemsidesadressen. Riktigt stiligt och perfekt att ha på scenväggen. Vissa rescensenter må tycka att det tog väl lång tid att få till detta, men va fan. Bättre sent än aldrig. Bidragande till att vi fick ändan ur vagnen var Göran, vår färskaste medlem. Banderollen invigdes igår på spelningen på Uppsala Rebels. Nu kommer spelningarna dugga tätt. Och, som om inte detta vore nog, har Hasse låtit tillverka vita T-tröjor med vår logga snyggt exponerad på bröstet. Nu kan orkester ha ett enhetligt och prydligt utseende på scenen. Igår kväll tvekade jag dock inför detta och lät den sedvandligt svarta tröjan sitta kvar. Alltför stor enhetlighet får mig att tänka på dansband. På fritiden kommer jag dock bära tröjan med stolthet.