Fredagen den 28:e augusti var det dags för premiär med Göran i laguppställningen. Närmare bestämt på Queen Victoria på Drottninggatan i centrala Uppsala. Snabba ryck och bums i det kalla vattnet efter endast fyra repetitioner. Intensiv intensivrepetition av tjugofem godingar och stränga hemläxor till vår nya gitarrist Göran. Lite pirrigt var det allt att ställa sig på scen med en person man knappt hunnit bekanta sig med. Det första intrycket visade sig stämma väl och Göran gör en habil premiärinsats och visar sig ha goda scennerver. Spelningen blir riktigt bra och gensvaret från publik och krögare var översvallande positivt. Några missar blev det förstås, men inga grövre och när det bar och musiken fick andlig luft under vingarna – ja, då svängde det rejält. Ett kvitto på att vi trots ringa förberedelser gör väl ifrån oss är att krögaren bokar oss igen tre veckor senare. En spelning vi tyvärr måste tacka nej till, men att vi kommer tillbaka till Queen Victoria det råder det inga tvivel om.

Premiären borgar för en spännande höst. Med några rep till innanför västen kan vi komma att göra mindre storverk. När Göran är helt varm i kläderna lär vi ta några steg till på den musikaliska stegen. Jag ser fram emot den klättringen.

Rock on!

Sten